Heb jij een goede balans in je leven? Door de juiste balans in voeding, lichaamsbeweging en ontspanning te creëren zorg je ervoor dat jij alles uit het leven kan halen en leg je de basis voor een levenslange goede gezondheid. Dat wil jij toch ook?

 

Balans in een gezonde leefstijl is erg belangrijk. Het helpt je om je doelen te behalen en om deze leefstijl op lange termijn vol te houden. Dat is immers wat we allemaal willen: een leven lang genieten in een gezond en fit lichaam. Onze huidige maatschappij maakt het ons er echter niet makkelijker op om de juiste balans te bewaren. Op het gebied van stress, voeding en beweging worden we dagelijks uitgedaagd. Er wordt van ons verwacht dat we zowel op persoonlijk als zakelijk vlak alle ballen hoog houden. Dat zijn niet bepaald de juiste ingrediënten voor een gezonde leefstijl met een bijbehorend fit en gelukkig lichaam. De juiste balans en rust laten terugkeren in ons leven is daarom nu harder nodig dan ooit.

 

Persoonlijk balansplan

Ik neem samen met jou een kijkje naar je huidige leefstijl om zodoende voor jou een balansplan op te stellen. Hoe zit het met jouw balansfactor? Ervaar je veel stress? Geef je jouw lichaam voldoende rust en ontspanning? Samen gaan we dit soort vragen beantwoorden. De kernelementen in het balansplan zijn ontspanning en stressmanagement. We leven allemaal een druk bestaan en daardoor komen deze elementen nogal eens onder druk te staan. We nemen te weinig ontspanning (of niet in de juiste vorm) en we ervaren te veel stress. Beide zijn funest voor een gezond en fit lichaam en belemmeren daarmee het behalen van jouw doelen, maar dat gaat stoppen! Met het balansplan krijg je deze elementen onder controle en weet je hoe je ze op de juiste manier kan toepassen in jouw nieuwe leefstijl.

 

Basiskennis voor een gezonde leefstijl

Tijdens de begeleiding van The Body Practice geef ik je de benodigde handvatten om balans te creëren in je eigen leefstijl. Met name ontspanning en stressbeperking Balans in je voeding, beweging en de juiste balans. Dit stelt je in staat om na de begeleiding op alle fronten balans te creëren.

 

Een leerzame en leuke ervaring

Ik wil dat het coaching traject bij The Body Practice een leuke en leerzame ervaring voor je wordt. Ik wil jou handvatten geven waar je de rest van je leven plezier van kan hebben. Een gezond, fit en gelukkig lichaam is namelijk het allerbelangrijkste en het zal ervoor zorgen dat je elke dag weer kan genieten van het leven. Je kan alle doelen behalen die je maar wilt en ik zal je dat laten zien.

 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Stressmanagement: Hoe ga ik om met stress?
  • Welke gevolgen heeft stress voor mijn lichaam en leefstijl?
  • Wat is de juiste balans tussen nutriëntarm –en rijk voedsel?
  • Wat is de juiste balans tussen inspanning en ontspanning?

 

Balans en gedrag

Gedrag is onlosmakelijk verbonden met balans in jouw leven. Jouw gedrag bepaalt namelijk of je de juiste balans kan creëren. Hierin slagen vraagt dus bijna altijd een gedragsverandering en ik ga jou daarbij helpen!

Uiteraard is er ook ruimte voor jouw eigen persoonlijke inbreng. Heb je vragen over stress(management), ontspanning of andere leefstijl georiënteerde onderwerpen? Loop je ergens tegenaan? We kunnen het allemaal behandelen!

Een gezonde leefstijl kan je ontzettend veel brengen mits je de juiste elementen op de juiste manier toepast. Ik wil jou laten ervaren hoe fijn het kan zijn. Hoe je optimaal kan genieten in het leven en je fit, vitaal en energiek kan voelen simpelweg door jouw lichaam te geven wat het nodig heeft. Dat wil jij toch ook?