Kan mijn gezin ook mee eten?

Dat kan zeker. Ik stem het voedingsadvies af op jouw wensen, behoeften en gezinssituatie. Een leefstijlverandering doe je namelijk niet alleen, maar ook met de mensen om je heen. Ik houd dus rekening met jou en met jouw gezinsleden. Zo hoef je niet dubbel te koken of extra boodschappen te halen. Het gezin kan gewoon lekker mee eten en genieten van de recepten.

Is alles gewoon te koop bij de normale supermarkt?

In principe zijn alle producten die ik je voorschrijf in de voedingsschema’s verkrijgbaar bij de gangbare supermarkten. Mocht er een ingrediënt in het schema staan dat ergens anders verkrijgbaar is dan zal ik je dat altijd laten weten. Uiteraard zal ik dit van tevoren met je bespreken. Je kunt ook altijd bij me terugkomen op een schema zodat ik aanpassingen kan maken.

Hoe ziet het voedingsadvies eruit?

Het voedingsadvies van The Body Practice bestaat uit voedingsschema’s en informatieve hand-outs over voeding. Bij het maken van de voedingsschema’s houd ik rekening met hoe jouw eetpatroon er op dit moment uitziet, wat je wel en niet lekker vindt en waar jij je prettig bij voelt. Ik ga uit van ‘normale’ voeding, dus schrijf geen supplementen, maaltijdvervangers of shakes voor. Mocht je meer willen weten over supplementen om je gezondheid te ondersteunen dan kan ik je daar wel in adviseren. De hand-outs met informatie dienen als naslagwerk waar je altijd op kan terugvallen. 

Ik heb een intolerantie, kan je me dan nog begeleiden helpen?

Ja, dat kan. Ik houd altijd rekening met jouw wensen en behoeften en daar horen ook intoleranties bij. Die hoeven geen belemmering te zijn voor het behalen van jouw doelen.

Ik ben een moeilijke eter. Moet ik allemaal dingen eten die ik niet ken of lust?

Nee, dat hoeft niet. Ik wil jouw leefstijlverandering zo makkelijk mogelijk maken voor je. Dus ik ga samen met jou kijken naar wat je wel lekker vindt en daar focussen we ons op. Ook kan ik je als je wilt laten kennis maken met verschillende voedingsproducten door je recepttips te geven.

Ik heb last van overgangskilo’s, kan ik dan ook bij jou terecht?

Ook met overgangskilo’s ben je bij mij welkom. De overgang brengt voor veel vrouwen extra kilo’s met zich mee, maar samen kunnen we eraan werken om die eraf te krijgen. Ik kan je beloven dat het mogelijk is want ik heb al meerdere cliënten geholpen om de overgangskilo’s kwijt te raken.

Ik wil niet naar de sportschool, kan ik ook op een andere manier voldoende bewegen en afvallen?

Je hoeft per se naar de sportschool toe om een gezond en fit lichaam te krijgen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om voldoende te bewegen. Tijdens de begeleiding ga ik samen met jou kijken naar wat het beste bij jou past om je doelen te behalen. 

Ik wil niet gelijk starten met een traject. Kan ik eerst met je kennismaken?

Natuurlijk kan dat. Ik kan goed begrijpen dat het erg spannend is om een dergelijk traject te starten. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat je je op je gemak voelt bij mij dus ik ben een groot voorstander van eerst vrijblijvend met elkaar kennismaken. Je kunt een bericht achterlaten op mijn contactpagina en dan kunnen we samen een gesprek inplannen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Wat gebeurt er na de begeleiding? Moet ik dan alles zelf doen?

Ik zal je na de begeleiding niet in het diepe gooien als je dat niet prettig vindt. Ik heb een speciaal vervolgtraject van 12 maanden ontwikkeld voor cliënten die graag nog even blijven hangen. Zo hoef je je niet alleen door verjaardagen, feestdagen en vakanties heen te worstelen, maar doen we dit samen. De mogelijkheden voor het vervolgtraject bespreken we tijdens een van de consults bij de intensieve begeleiding. Voel je gerust vrij om hiernaar te vragen als je hier al eerder meer informatie over wilt hebben.

Hoe ziet de persoonlijke begeleiding eruit?

Voor meer informatie over de persoonlijke begeleiding verwijs ik je graag naar de pagina The Body Practice Lifestyle. Hier lees je precies wat je kan verwachten van de begeleiding. En mocht je naar aanleiding daarvan nog steeds vragen hebben, dan kun je me altijd bellen of mailen met je vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen via mail (info@thebodypractice.nl), per telefoon (06 12 83 25 82) of laat een berichtje achter.