Een goede gezondheid van medewerkers zorgt voor minder verzuim, een hogere productiviteit en tevredenheid. Maak van gezond leven de nieuwe norm binnen uw organisatie.

Video is mogelijk gemaakt door gomarcelsterk.com

Gezonde en fitte medewerkers die goed in hun vel zitten zijn ontzettend waardevol voor uw bedrijf. Medewerkers met een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal, verzuimen minder, zijn productiever en zorgen voor een positieve bedrijfscultuur. Als bedrijf kunt u actief een rol spelen bij de gezondheid van uw medewerkers. Dit biedt voordelen voor alle betrokken partijen.

De basis voor een bedrijf met gezonde en fitte medewerkers

Uw medewerkers vormen de kern van uw bedrijf. Een goede gezondheid draagt hier enorm aan bij. De gezondheid van een medewerker is daarom niet enkel de verantwoordelijkheid van de medewerker zelf, maar ook die van u. Een actieve houding van uw bedrijf ten aanzien van de gezondheid van uw medewerkers draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers en daarmee, als verlengstuk, hun functioneren en tevredenheid. Tijd maken voor de gezondheid van uw medewerkers betekent werken aan de kern van uw bedrijf.

Waarom het nu tijd is om The Body Practice in te schakelen?

Steeds meer mensen kampen met stress, burn-outklachten en gezondheidsproblemen. Een groeiend probleem waar ook het bedrijfsleven last van heeft. Denk aan het uitvallen van medewerkers en een hoger verzuim met bijbehorende kosten. Als bedrijf wilt u dit uiteraard voorkomen en wilt u uw medewerkers stimuleren en inspireren om gezond te leven en goed voor zichzelf te zorgen.

Mogelijkheden van InCompany bij The Body Practice:

  • Trajectbegeleiding met de focus op voeding en het creëren van een gezond voedingspatroon. Zowel privé als op het werk*
  • Persoonlijke begeleiding gebaseerd op drie essentiële pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans.
  • Workshops en lezingen op het gebied van drie essentiële pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans (stressmanagement en slaap).

*Uit te breiden met pijlers lichaamsbeweging en balans.

Natuurlijk is het tevens mogelijk om een op maat gemaakt plan samen te stellen precies passend bij uw bedrijf en medewerkers.

Wilt u weten wat The Body Practice voor verschil kan maken voor uw bedrijf en medewerkers? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar info@thebodypractice.nl of bel 06 12 83 25 82. Ik kom graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Volgt u mij al op LinkedIn

Deze bedrijven gingen u voor:

E&A Uitzendbureau

gezonde medewerkers the body practice