Dagelijkse beweging houd je lichaam vitaal, energiek en fit. Ook helpt het om jouw doelen gemakkelijker te behalen en te behouden. Zorg jij al voor de juiste dagelijkse beweging? Ervaar zelf wat voor geweldige effecten dit voor jouw lichaam heeft! 

 

Persoonlijk beweegplan*

Ik maak samen met jou een gepersonaliseerd bewegingsplan afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het plan moet passen binnen jouw leefstijl! Dit betekent dus niet dat je gelijk zeven dagen per week de sportschool in hoeft. Integendeel zelfs, beweging komt namelijk in vele vormen voor en we gaan op zoek naar wat het beste bij jou past. We kijken hierbij naar wat je op dit moment al aan beweging doet met behulp van het bewegingsdagboek en nemen dat als beginpunt.

Het bewegingsplan vormt jouw eerste kennismaking met jouw nieuwe leefstijl. Je zult erachter komen dat het niet moeilijk hoeft te zijn om voldoende beweging in je dagelijks leven toe te passen. Tegelijkertijd zul je ervaren wat deze dagelijkse beweging met je lichaam doet. Voldoende beweging zorgt er niet alleen voor dat je jouw doelen makkelijker en eerder behaald, maar het heeft ook ontzettend veel gezondheidsvoordelen. En dat zal ik je laten ervaren!

*Opgesteld volgens de nieuwe beweegnorm van de Gezondheidsraad.

Basis kennis voor een gezonde leefstijl

Het is de bedoeling dat na de begeleiding bij The Body Practice dagelijks bewegen een onderdeel wordt van jouw nieuwe leefstijl. Ik zal jou daarom gedurende het traject van informatie, inspiratie en motivatie voorzien zodat je van dagelijks bewegen een gewoonte kan maken. Heb je na afloop van de begeleiding nog extra hulp nodig dan kunnen we daar altijd samen naar kijken.

 

Een leerzame en leuke ervaring

Ik wil dat het coaching traject bij The Body Practice een leuke en leerzame ervaring voor je wordt. Ik wil jou handvatten geven waar je de rest van je leven plezier van kan hebben. Een gezond, fit en gelukkig lichaam is namelijk het allerbelangrijkste en het zal ervoor zorgen dat je elke dag weer kan genieten van het leven. Je kan alle doelen behalen die je maar wilt en ik zal je dat laten zien.

 

Onderwerpen die aan bod gaan komen:

  • Waarom is dagelijkse beweging zo belangrijk?
  • Welke gezondheidsvoordelen heeft beweging voor mijn lichaam?
  • Welke vormen van sport/beweging kan ik doen?
  • Hoe blijf ik gemotiveerd om dagelijks te bewegen?
  • Hoe combineer ik voldoende beweging met een druk leven?
Lichaamsbeweging en gedrag

Gedrag, en met name gedragsverandering, is een erg belangrijk aspect als je jouw leefstijl wilt aanpassen. We gaan tijdens de begeleiding kijken naar hoe jouw gedrag van invloed is op je leefstijlverandering en ik geef je de handvatten om hier mee om te gaan.

Naast de genoemde onderwerpen is er uiteraard ook ruimte voor jouw eigen persoonlijke inbreng. Heb je vragen over lichaamsbeweging of andere leefstijl geori├źnteerde onderwerpen? Loop je ergens tegenaan? We kunnen het allemaal behandelen!

Een gezonde leefstijl kan je ontzettend veel brengen mits je de juiste elementen op de juiste manier toepast. Ik wil jou laten ervaren hoe fijn het kan zijn. Hoe je optimaal kan genieten in het leven en je fit, vitaal en energiek kan voelen simpelweg door jouw lichaam te geven wat het nodig heeft. Dat wil jij toch ook?