Lisa Huiskamp vitaliteit

Hoe fijn zou het zijn als...

jouw team zelf de verantwoordelijkheid neemt voor hun gezondheid?

je medewerkers in deze roerige tijden een positieve boost krijgen voor meer energie, ontspanning en vitaliteit?

jouw team zelf de verantwoordelijkheid neemt voor hun gezondheid?

je medewerkers in deze roerige tijden een positieve boost krijgen voor meer energie, ontspanning en vitaliteit?

Met de masterclasses van de Vitaliteit Boost :

Kortom: een positieve boost van jullie vitaliteit en gezondheid

Lisa heeft met haar enthousiasme, bevlogenheid en kennis en kunde menig collega kunnen inspireren. Ze gaf waardevolle informatie en praktische tips, afgewisseld met opdrachten.
HR-adviseur
Zorgorganisatie GGD
De training over Stress heeft veel losgemaakt. Hierdoor hebben collega's aan de bel getrokken en hebben we kunnen voorkomen dat zij thuis zouden komen te zitten.
Salesmanager
De Meeuw Oirschot

Masterclasses

Lisa huiskamp The Body Practice

Praktisch

De masterclasses duren 1,5 uur en kunnen zowel online als offline plaatsvinden.

The Body Practice stemt de inhoud van de masterclasses af op jullie medewerkers. Het team verlaat elke masterclass vol inspiratie, motivatie en met concrete tips en opdrachten om direct mee aan de slag te gaan.

1) Masterclass Stress & werkdruk

Goed omgaan met stress, de juiste mindset en een kwalitatieve slaap brengen ontspanning, herstel en vitaliteit. Ofwel een leven in balans. Hoe kun je deze factoren succesvol in je eigen leven inzetten? 

2) Masterclass Voeding

Voeding is de brandstof van ons lichaam voor energie, weerstand en opbouw. Het heeft impact op hoe je lichaam werkt en hoe jij je voelt. Tijdens deze masterclass leren je medewerkers meer over hoe ze voeding vóór zich laten werken en wat een gezond eetpatroon anno 2021 betekent.

3) Masterclass Beweging

Een lichaam dat in beweging is, ontwikkelt doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en veerkracht. Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op hoe je beweging kunt inzetten om je gezondheid te verbeteren. 

De masterclasses versterken elkaar onderling. Aandacht voor voeding, lichaamsbeweging en balans vormt namelijk de basis voor een vitaal en energiek lichaam.

De investering voor deze drie masterclasses  is € 3.300 exclusief btw. Dit is gebaseerd op 25-30 deelnemers per masterclass. Met meer medewerkers plannen we een extra masterclass in.

Interesse in een van de masterclasses? De investering voor één masterclass is € 1195,00 exclusief btw.

Tijdens de Vitaliteitsweek van GGD HvB afgelopen september heeft Lisa wederom met veel enthousiasme verschillende online interactieve webinars/workshops verzorgd. Prettig samenwerken met Lisa; professioneel, meedenkend en flexibel.
Lieke van de Griend
Adviseur Duurzame Inzetbaarheid GGD Hart voor Brabant
Lisa heeft een training over E-mailmanagement skills verzorgd en sindsdien ervaar ik minder stress en druk van mijn mailbox, mijn dagen zijn productiever geworden en ik heb waardevolle inzichten gekregen waardoor ik nu anders naar mijn mailbox kijk.
Margot Zaadnoordijk
Van Tilburg Bastiane

Kom direct met mij in contact

Laten we kennismaken om te bekijken of de Vitaliteit Boost bij jullie past.
Geverifieerd door ExactMetrics