voedingsdeskundige Den Bosch the body practice
Voedingsdeskundige in Den Bosch

Jouw voedingsdeskundige in de regio Den Bosch! 

We willen allemaal een gezond, energiek en fit lichaam. Je wilt lekker in je vel zitten en met een glimlach naar jezelf kijken in de spiegel. Niet gelijk buiten adem zijn als je de trap oprent of een sprintje trekt om de bus te halen. Je wilt optimaal kunnen genieten van het leven in een gezond, energiek en fit lichaam. Wat als ik je vertel dat je alles al in je hebt om dit te bereiken?

Omdat een gezond, energiek en fit lichaam het allerbelangrijkste is. Dit is naar mijn mening de kern en dat is ook precies waar het om draait bij The Body Practice. Ontdekken hoe sterk je lichaam is en hoe gezonde voeding, voldoende beweging en balans hier aan kunnen bijdragen. Je lichaam is tot ontzettend veel in staat en je hoeft het alleen maar op de juiste manier te verzorgen om hier achter te komen. Dit klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar daarom heb ik The Body Practice opgericht. Om jou hierbij te helpen! Ik ben mijn bedrijf gestart om mijn passie te kunnen waarmaken en jou te helpen en te coachen bij het behalen van een gezonde leefstijl met heerlijk, puur eten, bewegen en het vinden van balans. Zodat jij elke dag energiek kunt opstaan, met een glimlach naar jezelf kan kijken in de spiegel en simpelweg lekker in je vel zit.

Drie pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans

Mijn begeleiding is gebaseerd op de drie pijlers die naar mijn mening de basis vormen voor een gezond, energiek en fit lichaam. Meer weten over deze pijlers? Dat kan je lezen op Werkwijze: De Drie pijlers. Mijn opleiding tot Voedingsdeskundige, persoonlijke en jarenlange ervaring in mijn praktijk vormen de perfecte basis om dit avontuur samen met jou aan te gaan!

Naast persoonlijke begeleiding en coaching word ik ook incompany ingezet door bedrijven om hun medewerkers te inspireren, informeren en motiveren op het gebied van een gezonde leefstijl. Denk aan onderwerpen zoals stress, ontspanning, slaap, maar ook gezonde voeding. Door mijn centrale ligging als voedingsdeskundige en leefstijlcoach in Den Bosch ben ik online en offline breed inzetbaar.

Wie ben ik?

Allereerst, welkom op mijn website! Wat leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Lisa, dé voedingsdeskundige en leefstijlcoach in Den Bosch en oprichtster van The Body Practice. Zoals je hierboven kunt lezen vind ik een gezond, energiek en fit lichaam heel belangrijk. Het vormt de basis zodat jij alles uit het leven kan halen. Zelf ben ik dol op eten en dan met name puur en gezond eten. Dat neemt niet weg dat balans ontzettend belangrijk is in een gezonde leefstijl dus dat genieten van ‘ongezonde’ dingen er ook bij hoort. Ook ben ik gek op sporten. Krachttraining en yoga/pilates zijn mijn favoriet. Vanzelfsprekend ben ik dol op koken. En niet alleen voor mezelf. Ik nodig graag vrienden en familie uit om ze heerlijke gezonde gerechten voor te schotelen. Er is niks mooiers dan anderen laten ervaren en proeven hoe lekker gezonde voeding kan zijn. Gelukkig is gezonde voeding niet alleen heerlijk, maar doet het ook nog eens ontzettend veel goeds voor je lichaam. Het is bovendien niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook zeker voor je mentale gestel. Wie goed voor het lichaam zorgt, zal ook positief in het leven staan. Nog niet overtuigd? Ik praat er graag over verder met je onder het genot van een kopje koffie/thee en een gezonde snack. Ik trakteer!

Neem gerust een kijkje op mijn website en blog. Op mijn blog vind je lekkere, gezonde recepten, (workout)video’s en blogs met tips en tricks voor een gezonde leefstijl en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb ook een shop met leuke inspirerende e-books en online programma’s.

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Laten we in contact komen. Laat een berichtje achter via het contactformulier, stuur me een mailtje info@thebodypractice.nl of bel me op 06 12 83 25 82. Je kan ook hier een telefonische afspraak met mij inplannen :-). Wat je in ieder geval niet moet vergeten, is mij volgen op mijn socials voor een dagelijkse dosis aan inspiratie ;-).  Ik ben te vinden op Facebook en Instagram @thebodypractice. 

Ik kan niet wachten om met je in contact te komen!

Wat anderen met mijn begeleiding hebben bereikt:

”Door Lisa heb ik een manier gevonden om af te vallen en minder te eten zonder hongergevoel! De eerste 5 kilo (van de 15) zijn eraf met behulp van de fantastische begeleiding en adviezen. Ik hoop in het vervolgtraject de laatste 10 kilo te verliezen.” – Elise

”Ik had een professionele stok achter de deur nodig en die heeft Lisa mij gegeven. Lisa maakt haar drie pijlers helemaal waar! Met -12,4kg als resultaat.” – Sanne

”Ik heb geleerd hoe je lekker en gezond kunt eten waardoor ik me zoveel beter voel. Ik heb meer energie, voel me sterker en zelfverzekerder! Zelfs mijn huid, haar en nagels zijn verbeterd. En mijn gezin doet ook mee met mijn nieuwe leefstijl. Ik ben echt geholpen aan een andere leefstijl waar ik zo naar op zoek was.” – Mieke

”Ik eet op een gezondere manier, ik zit lekkerder in mijn vel en de praktische tips en lekkere recepten geven me een houvast voor deze nieuwe gezonde leefstijl.” – Lisa

”Ik wist niet goed wat ik van het resultaat kon verwachten. Naar mijn idee at ik gezond en ik vroeg me af of het zou lukken mijn “overgangskilo’s” kwijt te raken. Lisa zei dat ze me zeker kon helpen en dat is absoluut gelukt!” – Emy

”We denken nu heel anders over eten en we hebben de juiste handvatten gekregen om gezond te blijven. Wij voelen ons allebei nu veel prettiger en fitter. Bedankt Lisa!” – Theo & Rola

”Ik heb mijn doel gehaald en zelfs meer: -8 kg! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om af te vallen en op gewicht te blijven. Mijn eetpatroon is voorgoed veranderd!” – Elise

”Ik wilde graag afvallen voor een beter gezondheid en ik wilde beter in mijn vel zitten. Inmiddels ben ik 12,5 kilo afgevallen en voel me zoveel beter! Ook in mijn werk heb ik er erg veel profijt van. Wat een succes, bedankt Lisa!” – Franck