voedingsdeskundige Den Bosch the body practice

Jouw voedingsdeskundige in de regio Den Bosch! 

We willen allemaal een gezond en fit lichaam. Er goed uitzien en ons fijn voelen. Niet gelijk buiten adem zijn als we de trap oprennen of een sprintje trekken om de bus te halen. We willen optimaal kunnen genieten van het leven in een gezond, energiek en fit lichaam. Wat als ik je vertel dat dat allemaal mogelijk is?

Omdat een gezond en fit lichaam het allerbelangrijkste is. Dat is naar mijn mening de kern en dat is ook precies waar het om draait bij The Body Practice. Ontdekken hoe sterk je lichaam is en hoe gezonde voeding, voldoende beweging en balans hier aan kunnen bijdragen. Je lichaam is tot ontzettend veel in staat en je hoeft het alleen maar op de juiste manier te verzorgen om hier achter te komen. Dit klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar daarom heb ik The Body Practice opgericht. Om jou hierbij te helpen! Ik ben mijn bedrijf gestart om mijn passie te kunnen waarmaken en jou te helpen en te coachen bij het behalen van een gezonde leefstijl met heerlijk, puur eten, bewegen en het vinden van balans. Mijn begeleiding is dan ook gebaseerd op deze drie pijlers. Meer weten over deze pijlers? Dat kan je lezen op Werkwijze: De Drie pijlers. Mijn opleiding tot Voedingsdeskundige en persoonlijke ervaring vormen de perfecte basis om dit avontuur samen met jou aan te gaan!

Wie ben ik?

Ik ben Lisa, oprichtster van The Body Practice. Zoals je hierboven kunt lezen vind ik een gezond en fit lichaam heel belangrijk.  Zelf ben ik dol op eten en dan met name puur en gezond eten. Dat neemt niet weg dat balans ontzettend belangrijk is in een gezonde leefstijl dus dat genieten van ‘ongezonde’ dingen er ook bij hoort. Ook ben ik gek op sporten. Krachttraining en yoga/pilates zijn mijn favoriet. Vanzelfsprekend ben ik dol op koken. En niet alleen voor mezelf. Ik nodig graag vrienden en familie uit om ze heerlijke gezonde gerechten voor te schotelen. Er is niks mooiers dan anderen laten ervaren en proeven hoe lekker gezonde voeding kan zijn. Gelukkig is gezonde voeding niet alleen heerlijk, maar doet het ook nog eens ontzettend veel goeds voor je lichaam. Het is bovendien niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook zeker voor je mentale gestel.  Wie goed voor het lichaam zorgt, zal ook positief in het leven staan. Nog niet overtuigd? Ik praat er graag over verder met je onder het genot van een kopje koffie/thee en een gezonde snack. Ik trakteer!

Neem gerust een kijkje op mijn website. Als ik je ergens bij kan helpen, mijn deur staat altijd voor je open. Je kan contact met mij opnemen via info@thebodypractice.nl, het contactformulier of bel me op 06 12 83 25 82. Ik help je graag verder!

Wat anderen met mijn begeleiding hebben bereikt:

”Door Lisa heb ik een manier gevonden om af te vallen en minder te eten zonder hongergevoel! De eerste 5 kilo (van de 15) zijn eraf met behulp van de fantastische begeleiding en adviezen. Ik hoop in het vervolgtraject de laatste 10 kilo te verliezen.” – Elise

”Ik had een professionele stok achter de deur nodig en die heeft Lisa mij gegeven. Lisa maakt haar drie pijlers helemaal waar! Met -12,4kg als resultaat.” – Sanne

”Ik heb geleerd hoe je lekker en gezond kunt eten waardoor ik me zoveel beter voel. Ik heb meer energie, voel me sterker en zelfverzekerder! Zelfs mijn huid, haar en nagels zijn verbeterd. En mijn gezin doet ook mee met mijn nieuwe leefstijl. Ik ben echt geholpen aan een andere leefstijl waar ik zo naar op zoek was.” – Mieke

”Ik eet op een gezondere manier, ik zit lekkerder in mijn vel en de praktische tips en lekkere recepten geven me een houvast voor deze nieuwe gezonde leefstijl.” – Lisa

”Ik wist niet goed wat ik van het resultaat kon verwachten. Naar mijn idee at ik gezond en ik vroeg me af of het zou lukken mijn “overgangskilo’s” kwijt te raken. Lisa zei dat ze me zeker kon helpen en dat is absoluut gelukt!” – Emy

”We denken nu heel anders over eten en we hebben de juiste handvatten gekregen om gezond te blijven. Wij voelen ons allebei nu veel prettiger en fitter. Bedankt Lisa!” – Theo & Rola

”Ik heb mijn doel gehaald en zelfs meer: -8 kg! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om af te vallen en op gewicht te blijven. Mijn eetpatroon is voorgoed veranderd!” – Elise

”Ik wilde graag afvallen voor een beter gezondheid en ik wilde beter in mijn vel zitten. Inmiddels ben ik 12,5 kilo afgevallen en voel me zoveel beter! Ook in mijn werk heb ik er erg veel profijt van. Wat een succes, bedankt Lisa!” – Franck