Hoe vaak heb jij al een dieet gevolgd zonder succes? Hoeveel pogingen heb jij al gedaan om gezonder te leven? En hoeveel keer is dit ook daadwerkelijk gelukt? Soms hebben we een stok achter de deur nodig, een helpende hand. Iemand die je kan motiveren en je een bepaalde basis en kennis kan meegeven waar je de rest van je leven profijt van hebt.  Ik bied jou met mijn persoonlijke begeleiding die helpende hand! Hieronder lees je alles over hoe ik dat doe aanpak.

The Body Practice Lifestyle

Lukt het je niet om blijvend af te vallen? Zijn er steeds weer nieuwe obstakels die jou ervan weerhouden om een slank en fit lichaam te krijgen? Je wilt je graag weer fijn voelen in je eigen lichaam en met trots in de spiegel kunnen kijken. Je wilt een leefstijl waarin jij het beste uit jezelf kan halen en gelukkig kan zijn met hoe je eruit ziet. Herken jij je hierin? Dan kan ik je helpen!

Tijdens de twaalf weken durende begeleiding ga ik samen met jou werken aan jouw doelen. We gaan samen een kijkje nemen naar jouw huidige leefstijl en op basis van een voedings- en bewegingsdagboek bepalen we jouw doelen. Haalbare doelen die werken voor jou. Er is geen quick fix en korte termijn denken levert alleen maar kortstondig plezier. Dat is natuurlijk niet waar we naar op zoek zijn. Je wilt de rest van je leven op gewicht blijven en een fit en gezond lichaam waarin jij je fijn voelt toch? Een lichaam dat je in staat stelt om alles te doen wat je maar wilt. Daar gaan we dan ook voor!

The Body Practice Instappakket

Wil jij graag een expert naar jouw huidige leefstijl laten kijken? Tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kan? Laat mij je daar bij helpen. Het behalen van jouw doelen is dichterbij dan je denkt!

Met het Instappakket neem ik samen met jou een kijkje in jouw huidige eetpatroon. Tijdens 1 consult en een Skypemeeting geef ik jou op basis van een voedingsdagboek adviezen waar je direct mee aan de slag kan. Na afloop ontvang je gratis mijn e-book The Body Practice Lifestyle met recepten en uitleg over de drie essentiële pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans. De drie pijlers samen vormen de basis voor een gezonde en gelukkige leefstijl.

Wat anderen zeggen over The Body Practice:

”Door Lisa heb ik een manier gevonden om af te vallen en minder te eten zonder hongergevoel! De eerste 5 kilo (van de 15) zijn eraf met behulp van de fantastische begeleiding en adviezen. Ik hoop in het vervolgtraject de laatste 10 kilo te verliezen.” – Elise

”Ik heb geleerd hoe je lekker en gezond kunt eten waardoor ik me zoveel beter voel. Ik heb meer energie, voel me sterker en zelfverzekerder! Zelfs mijn huid, haar en nagels zijn verbeterd. En mijn gezin doet ook mee met mijn nieuwe leefstijl. Ik ben echt geholpen aan een andere leefstijl waar ik zo naar op zoek was.” – Mieke

”Ik had een professionele stok achter de deur nodig en die heeft Lisa mij gegeven. Lisa maakt haar drie pijlers helemaal waar! Met -12,4kg als resultaat.” – Sanne”

”Ik wist niet goed wat ik van het resultaat kon verwachten. Naar mijn idee at ik gezond en ik vroeg me af of het zou lukken mijn “overgangskilo’s” kwijt te raken. Lisa zei dat ze me zeker kon helpen en dat is absoluut gelukt!” – Emy

”We denken nu heel anders over eten en we hebben de juiste handvatten gekregen om gezond te blijven. Wij voelen ons allebei nu veel prettiger en fitter. Bedankt Lisa!” – Theo & Rola

”Ik heb mijn doel gehaald en zelfs meer: -8 kg! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om af te vallen en op gewicht te blijven. Mijn eetpatroon is voorgoed veranderd!” – Elise

”Ik wilde graag afvallen voor een beter gezondheid en ik wilde beter in mijn vel zitten. Inmiddels ben ik 12,5 kilo afgevallen en voel me zoveel beter! Ook in mijn werk heb ik er erg veel profijt van. Wat een succes, bedankt Lisa!” – Franck

[instagram-feed]