Ben je benieuwd naar wat anderen hebben bereikt met de begeleiding van de The Body Practice? Hier deel ik de geweldige transformaties en verhalen van de cliënten die ik heb mogen helpen. Ik zie het als een voorrecht dat ik deze cliënten heb mogen begeleiden en dat we samen aan hun doelen heb mogen werken. Elke cliënt heeft een ander verhaal, een ander verleden en een ander toekomst. Maar één ding hebben ze gemeen: ze willen een gezond, fit en gelukkig lichaam en een leefstijl waarbij ze dit kunnen bereiken en behouden! Ben jij mijn volgende succesverhaal?


Succesverhaal Elise the body practice
Succesverhaal Franck The Body Practice
succesverhaal the body practice
Succesverhaal Mieke The Body Practice
Succesverhaal Sanne the body practice
voedingsdeskundige den bosch
Succesverhaal Emy The Body Practice
voedingsdeskundige den bosch
Succesverhaal Elise Jorink The Body Practice
Succesverhaal Lisa the body practice
voedingsdeskundige den bosch
Succesverhaal van Theo en Rola the body practice
afvallen the body practice
Succesverhaal the body practice voedingsadvies

The Body Practice wordt op Facebook beoordeeld met 4,9 van de 5 sterren (18):

”Ik weet zelf al het een en ander over voeding, maar wilde graag weten of er naast mijn kennis nog wat viel te verbeteren aan mijn leefstijl. En dat is gebeurd! -6kg als resultaat! De begeleiding van The Body Practice is erg leerzaam. Ik heb gemerkt dat een coach, zoals Lisa, echt het verschil maakt in motivatie. Ik ben nu bewuster met voeding bezig. Lisa is een inspiratie en motivator. Ze weet waar ze mee bezig is en ze voelt de cliënt goed. Bedankt voor de eyeopener!” – Eric van Fit20 (juni 2019)

”Mijn leefstijl was niet gezond, zeker niet wat betreft voeding. Ik kon prima 1 appel op een dag eten. Ik heb van Lisa geleerd dat ik meer met voeding bezig moet zijn en meerdere maaltijden per dag moet eten. Ik heb van The Body Practice veel handige tips gekregen hoe je simpel, lekker en gevarieerd kunt eten. Waar ik positief door verrast was, is dat ik gewicht ben verloren (-3,4kg) ondanks dat ik toch meer en beter ben gaan eten. Ik voel me nu veel beter en overall fitter. Ik heb een heel ander eetgedrag gekregen en sla nooit meer een maaltijd over! – Sophie (juli 2019)

”Via internet ben ik bij Lisa terecht gekomen. Ik heb meegedaan aan het groepstraject. Erg leerzaam en een fijne aanpak. Niet ineens rigoureus stoppen met alles maar langzaam aan omdraaien naar gezonde leefstijl. Hele fijne benadering door Lisa en denkt echt met je mee. 6 kg kwijt! Ik ben er nog lang niet en daarom ga ik nu vervolgtraject bij Lisa volgen van 12 maanden om mijn doel te behalen!” – Marloes (7 augustus 2018)

”Via mijn vriendin heb ik een gedeelte van het voorgeschreven voedingsschema meegedaan; het avondeten. Alleen hiervan ben ik nu inmiddels al ruim 7 kilo kwijt, waardoor ik, gecombineerd met het beoefenen van mijn sport, nu weer op mijn ideale gewicht zit. Ik vind de gerechten van de schema’s erg lekker en kan het dan ook iedereen aanraden!” – Rob (15 juli 2018)

”Dank je wel Lisa, voor mijn gewonnen consult bij jou en je Healty voedingstips, daar kan ik wel wat mee!” – Marianne (26 februari 2018)

”Inmiddels woon ik 3,5 jaar in Nederland. Voorheen heb ik altijd op Aruba gewoond bij mijn ouders. Mijn vader heeft mij altijd geholpen met afvallen. Hij ondersteunde mij als ik het nodig had en motiveerde me om af te vallen. Dit miss ik heel erg in Nederland waardoor ik wel 15 kilo aan ben gekomen. In de korte tijd dat ik bij The Body Practice ben geweest heeft het mij heel erg geholpen om mijn motivatie weer terug te vinden om af te vallen. Daarnaast heeft het mij de ondersteuning gegeven om 5 kilo af te vallen. Het heeft mij zoveel geholpen dat ik graag nog langer de begeleiding wil vragen om de andere 10 kilo te verliezen. Alvast hartelijk bedankt voor je hulp en ik ben erg blij dat je me verder gaat helpen.” – Elise (16 februari 2018)

”Lisa is fris, enthousiast en kundig. Maakt haar drie pijlers helemaal waar.” – Sanne (3 januari 2018)

”Ondanks dat ik mijn doel qua gewicht niet bereikt heb, heb ik wel heel veel praktische tips en handvaten gekregen om verder te gaan! Alle tips en recepten van Lisa zijn duidelijk, lekker en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Lisa, bedankt voor jouw flexibiliteit en ondersteuning!” – Lisa (29 december 2017)

”Een aantal jaar geleden ben ik zo’n kleine 20 kilo afgevallen. Het is mij al die tijd gelukt dat zo te houden, alleen merkte ik dat ik steeds meer de teugels liet vieren en dat liet de weegschaal helaas ook zien. Tijd om weer in te grijpen dus. Samen met Lisa heb ik mijn voedingspatroon besproken en heeft ze mij een heleboel tips gegeven. Inmiddels een aantal weken later heb ik de slag weer helemaal te pakken en zijn er weer een aantal pondjes af. Ook blijkt maar weer dat je je door een gezond voedingspatroon veel prettiger voelt. Lisa bedankt voor de praktische ondersteuning, ik kan weer verder met de handvatten die je gegeven hebt!” – Daniëlle (22 november 2017)

”Lisa is erg kundig en deelt vol passie en enthousiasme vele voedingsadviezen!” – Janneke & Pradeep (1 november 2017)

”Na de hartaanval van mijn man hebben we besloten om gezonder te gaan leven.Thebodypractice heeft ons daar heel goed mee geholpen. Door gezonde voedingsvoorstellen te doen en ons van recepten te voorzien zijn we een heel eind op de goede weg. We voelen ons fitter en zijn al heel wat kilo’s afgevallen. We weten nu hoe we als we een keertje te bourgondisch hebben geleefd op de goede weg terug kunnen komen en op een lekkere manier op ons gewicht kunnen blijven. Bedankt voor deze goede hulp!!!  – Theo en Rola (11 september 2017)

”Leuke en leerzame presentatie gehad over voeding op onze fysiotherapiepraktijk!” Bart Schuur FysioCompany De Haren (8 september 2017)