Om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen bied ik verschillende diensten aan. Hieronder vind je de tarieven. 

voedingsadvies den bosch

Ik ben verhinderd, wat nu?

Ben je om wat voor reden dan ook verhinderd om naar een consult of workshop te komen, dan vraag ik je om dit tenminste 24 uur van tevoren bij mij aan te geven. Ben je om wat  voor reden dan ook (dus ook ziekte of andere onvoorziene omstandigheden) niet in staat om dit minstens 24 uur van tevoren aan te geven, dan ben ik genoodzaakt het gehele consult door te berekenen. Heb je een consult of workshop op een maandag gepland? Dan vraag ik je om deze uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Er wordt namelijk een plaats voor je gereserveerd en deze plek kan op zo’n korte termijn niet opgevuld worden.

Maak je gebruik van het uitgebreide pakket van 12 weken dan vraag ik je alsnog minstens 24 uur van tevoren de verhindering door te geven. Dit in verband met de planning. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht omdat alle consults in de prijs zijn inbegrepen.

Vergoeding

Een vergoeding door de zorgverzekering is sommige gevallen geheel of gedeeltelijk mogelijk voor de groepscursussen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis en verschilt per zorgverzekeraar. Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg hoog in het vaandel hebben worden gezondheidscursussen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Houd wel rekening met het feit dat zorgverzekeraars vaak andere voorwaarden hebben omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dat kan! Mail naar info@thebodypractice.nl, vul het contactformulier in of bel me op 06 12 83 25 82. Ik help je graag verder!