Wil jij graag een expert naar jouw huidige leefstijl laten kijken? Tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kan? Laat mij je daar bij helpen. Het behalen van jouw doelen is dichterbij dan je denkt!

 

Voedingsadvies afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen

Met het Instappakket neem ik samen met jou een kijkje in jouw huidige eetpatroon. Tijdens 1 consult en een Skypemeeting geef ik jou op basis van een voedingsdagboek adviezen waar je direct mee aan de slag kan. Na afloop ontvang je gratis mijn e-book The Body Practice Lifestyle met recepten en uitleg over de drie essentiële pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans. De drie pijlers samen vormen de basis voor een gezonde en gelukkige leefstijl.

De basis voor een gezonde en fijne leefstijl

Dat is wat ik mijn cliënten bied! Geen ingewikkeld gedoe, moeilijke recepten of regeltjes. Nee, de basis voor een gezond en fit lichaam waar jij jouw hele leven van kunt genieten.

 

Waarom het nu tijd is om The Body Practice in te schakelen?

Niet meer jojo’en, ‘Ik begin maandag wel’ of maaltijdvervangers. Het is tijd om daar voor eens en altijd mee af te rekenen. Creëer samen met mij de basis voor een gezond, fit en energiek lichaam. Ik geef je de handvatten die nodig zijn en samen leggen we de basis voor een levenslang gezond eetpatroon. Dat wil jij toch ook?

 

Het Instappakket van The Body Practice biedt jou:

  • 1 consult
  • 1 Skypemeeting (tegen meerprijs mogelijk om een consult van te maken)
  • Hands-on tips die jij diezelfde dag nog kan toepassen
  • Handvatten waarmee jij jouw ideale gewicht kan behalen en behouden

 

Dus wil jij graag tips en adviezen op het gebied van voeding waarmee jij jouw doelen gaat behalen? Neem dan contact met mij op. Je kan mij mailen op info@thebodypractice.nl of bellen op 06 12 83 25 82. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Wil je liever een uitgebreide en complete leefstijlverandering met behulp van de drie essentiële pijlers? Dat kan ook! Kijk voor meer informatie over deze persoonlijke begeleiding op The Body Practice Lifestyle of neem contact met me op.