Behaal in 16 weken een gezond, fit en gelukkig lichaam en leg de  basis voor een levenslange gezonde leefstijl!

Een gezonde leefstijl wie wil dat nou niet? Lukt het je niet om blijvend af te vallen? Zijn er steeds weer nieuwe obstakels die jou ervan weerhouden om een slank en fit lichaam te krijgen? Je wilt je graag weer fijn voelen in je eigen lichaam en met trots in de spiegel kunnen kijken. Je wilt een leefstijl waarin jij het beste uit jezelf kan halen en gelukkig kan zijn met hoe je eruit ziet. Herken jij je hierin? Dan kan ik je helpen!

Waarom groepsbegeleiding?

Samen aan je doelen werken met gelijkgestemden vergroot je slagingskans met 95%. Het is een bewezen effectieve methode om aan je doelen te werken en deze ook daadwerkelijk te behalen. Het is motiverend, zorgt voor een stok achter de deur en je staat er nooit alleen voor. Leer van en met elkaar.

Wat kun je verwachten?

Gedurende vier bijeenkomsten verdeeld over zestien weken ga je werken aan jouw doelen op het gebied van gezondheid. Hierbij ligt de focus op een gehele leefstijlverandering waarbij voeding, lichaamsbeweging en balans de focuspunten zijn. Elke bijeenkomst komt er een ander focuspunt aan bod. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen inbreng.

”Ik heb geleerd hoe je lekker en gezond kunt eten waardoor ik me zoveel beter voel. Ik heb meer energie, voel me sterker en zelfverzekerder! Zelfs mijn huid, haar en nagels zijn verbeterd. En mijn gezin doet ook mee met mijn nieuwe leefstijl. Ik ben echt geholpen aan een andere leefstijl waar ik zo naar op zoek was.” – Mieke

Ja, ik meld me aan

Groepsbegeleiding bij The Body Practice biedt jou:

 • Een groep bestaande uit 4 tot 6 personen
 • Vier bijeenkomsten van 2,5 uur (19:00 – 21:30u)
 • Werkboek The Body Practice Lifestyle met thuisopdrachten en informatie
 • Gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten (persoonlijk)
 • Gratis eindgesprek van 20 minuten (persoonlijk)

En verder onder andere:

 • #5 bewezen technieken om jouw doelen gegarandeerd te behalen
 • Analyse van je dagelijks eet- en beweegpatroon
 • Gewichts- en vetmeting
 • Stappenplan over hoe je een gezond eetpatroon samenstelt
 • Stappenplan voor stressmanagement
 • Bewegingsadvies
 • Direct toepasbare tips & tricks
 • Het behalen van jouw ideale gewicht
 • Handvatten voor hoe je op gewicht kan blijven
 • Het allerbelangrijkste: de mogelijkheid weer te kunnen genieten van het leven in een gezond, fit en energiek lichaam!

Ja, ik wil een gezond fit en slank lichaam

De data voor de eerstvolgende groep wordt nog bekend gemaakt. De bijeenkomsten vinden plaats in een makkelijk te bereiken locatie in Den Bosch.

Wil je meer informatie over deze groepsbegeleiding of heb je vragen? Neem dan contact met me op via info@thebodypractice.nl of bel me op 06 12 83 25 82. Plan vandaag nog kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Prijs: € 279,-*

*Kosten worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis en verschilt per zorgverzekeraar.

gratis kennismakingsgesprek The Body Practice

Wat anderen zeggen over The Body Practice:

”Door Lisa heb ik een manier gevonden om af te vallen en minder te eten zonder hongergevoel! De eerste 5 kilo (van de 15) zijn eraf met behulp van de fantastische begeleiding en adviezen. Ik hoop in het vervolgtraject de laatste 10 kilo te verliezen.” – Elise

”Ik had een professionele stok achter de deur nodig en die heeft Lisa mij gegeven. Lisa maakt haar drie pijlers helemaal waar! Met -12,4kg als resultaat.” – Sanne

”Ik eet op een gezondere manier, ik zit lekkerder in mijn vel en de praktische tips en lekkere recepten geven me een houvast voor deze nieuwe gezonde leefstijl.” – Lisa

”Ik wist niet goed wat ik van het resultaat kon verwachten. Naar mijn idee at ik gezond en ik vroeg me af of het zou lukken mijn “overgangskilo’s” kwijt te raken. Lisa zei dat ze me zeker kon helpen en dat is absoluut gelukt!” – Emy

”We denken nu heel anders over eten en we hebben de juiste handvatten gekregen om gezond te blijven. Wij voelen ons allebei nu veel prettiger en fitter. Bedankt Lisa!” – Theo & Rola

”Ik heb mijn doel gehaald en zelfs meer: -8 kg! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om af te vallen en op gewicht te blijven. Mijn eetpatroon is voorgoed veranderd!” – Elise

”Ik wilde graag afvallen voor een beter gezondheid en ik wilde beter in mijn vel zitten. Inmiddels ben ik 12,5 kilo afgevallen en voel me zoveel beter! Ook in mijn werk heb ik er erg veel profijt van. Wat een succes, bedankt Lisa!” – Franck

Ja, ik wil ook mijn doelen behalen!