Maak van jouw keuken een bron van gezonde en verantwoorde maaltijden!

Wil jij graag gezonder leven? Betere keuzes maken op het gebied van voeding? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je dan daarbij helpen!

Wat is de Kitchen Clean Out?

Tijdens de Kitchen Clean Out neem ik samen met jou een kijkje in jouw keukenkastjes. Wat voor producten heb je hier in staan die het bemoeilijken om gezonde keuzes te maken? Hoe zou je jouw keukenkastjes beter kunnen inrichten zodat verleidingen minder groot worden? En wat zijn gezonde alternatieven voor producten die je nu in je keukenkastjes hebt staan? Dit zal allemaal vragen waarop je antwoord krijgt tijdens de Kitchen Clean Out.

Een plan op maat!

Nadat we samen jouw keukenkastjes hebben doorgespit stellen we een plan op dat past bij jou (en je gezin). Ook geef ik jou praktische tips die je diezelfde dag nog kunt toepassen. We sluiten de dag af met een bezoek aan de supermarkt waar ik je laat zien hoe je jouw keuken kan omtoveren tot een bron van gezonde en verantwoorde producten! Jouw keuken hoeft niet langer een plek te zijn vol verleidingen en obstakels. Daarnaast geef ik je een aantal recept tips zodat je ook weet hoe je jouw plan kunt integreren in het dagelijks leven.

Handout en gratis e-book The Body Practice Recipes t.w.v. € 7,95

Na afloop ontvang je een handout met 3 powertips voor in de keuken én het e-book The Body Practice Recipes t.w.v. € 7,95 geheel gratis.

Kosten voor de Kitchen Clean Out

De kosten voor een Kitchen Clean Out bedragen € 149,-. Raad je mij aan bij vrienden, familie of kennissen? Dan ontvang je een Starterspack ter waarde van € 30,- met daarin ingrediënten die de basis vormen voor een gezonde leefstijl.

Wil je liever voor een langere periode begeleid worden en een plan op maat voor het krijgen van een gezond, fit en gelukkig lichaam? Dat kan ook! Tijdens de twaalf wekende durende persoonlijke begeleiding van The Body Practice stel ik samen met jou een plan op en leggen we in twaalf weken de basis voor een levenslange gezonde leefstijl. Neem voor meer informatie contact met mij op via info@thebodypractice.nl of bel me op 06 12 83 25 82. Of lees nog even verder op The Body Practice Lifestyle.

De Kitchen Clean Out is ook online via videobellen in te plannen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote kleine letters:

Woon je binnen een straal van 12 km? Dan de reiskosten helemaal gratis! Woon je verder dan een straal van 12 km, dan wordt voor elke extra kilometer €0,19 gerekend. Dit komt bovenop de huidige prijs.