Naast de persoonlijke begeleiding geef ik ook een aantal workshops om jou te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl. De juiste kennis, een goede basis en een hoop plezier staan hierbij voorop. Een gezonde leefstijl is niet alleen heerlijk, maar kan ook ontzettend leuk zijn en ik zal je laten zien hoe!

Workshop Etiketten leren lezen voor een gezonde leefstijl

Etiketten kunnen lezen en begrijpen is tegenwoordig geen overbodige luxe. Zeker niet als je er een gezonde leefstijl op wilt nahouden. Vind jij het lastig om de etiketten in de supermarkt te ontcijferen? Doe jij regelmatig een poging om erachter te komen of een product wel of niet gezond voor je is? Laat mij je daar bij helpen! Met een aantal simpele tips & tricks leer ik jou hoe je etiketten moet lezen en begrijpen en zullen fabrikanten jou niet meer voor de gek houden.

Workshop Kitchen Clean Out

Wil jij graag gezonder leven? Betere keuzes maken op het gebied van voeding? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je dan daarbij helpen!  Gezonde keuzes maken begint namelijk in je eigen keuken. Maak van jouw keuken een bron van gezonde en verantwoorde maaltijden, in plaats van een plek vol onweerstaanbare verleidingen.

Tijdens de Kitchen Clean Out neem ik samen met jou een kijkje in jouw keukenkastjes. Wat voor producten heb je hier in staan die het bemoeilijken om gezonde keuzes te maken? Hoe zou je jouw keukenkastjes beter kunnen inrichten zodat verleidingen minder groot worden? En wat zijn gezonde alternatieven voor producten die je nu in je keukenkastjes hebt staan? Dit zal allemaal vragen waarop je antwoord krijgt tijdens de Kitchen Clean Out.

Kookworkshop Gezonde Snacks

Een gezonde snack of makkelijk tussendoortje kunnen niet ontbreken in een gezonde leefstijl. Wil je graag zelf gezonde snacks leren maken? En een gezellige middag of avond met je vriendinnen? Dan is deze workshop perfect voor jou!