holiday season ebook

De feestdagen staan weer voor de deur! Helaas zullen we de decembermaand iets anders gaan beleven dan andere jaren, maar dat betekent niet dat we er niet alsnog een mooie, bijzondere maand van kunnen maken :-D! 

Ik help jou daar graag een handje bij met mijn gratis ebooks: Holiday Season

Elk jaar maak ik een {gratis} ebook met heerlijke, gezonde holiday treats  waar je in de decembermaand van kunt genieten.

Van chewy kerstkoekjes, een kerstboomtaart, gezonde speculaasjes, kerstkransjes tot rendier cupcakes en meer.

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct editie Holiday Season I, II en III zo in je mailbox :-). 

Ps. Vergeet niet om jouw creaties met me te delen op social media @thebodypractice. Vind ik super leuk om te zien!

Pps. Voel je vrij om deze link door te sturen naar je vrienden en familie. Zo kunnen we samen, op afstand, genieten!

gezonde recepten
Holiday Season 2017

Wie is Lisa, jouw leefstijlcoach in Den Bosch?

leefstijlcoach den bosch

Hi, welkom en leuk dat je er bent!

Ik ben Lisa, jouw leefstijlcoach en voedingsdeskundige in Den Bosch, oprichtster van The Body Practice.  Ik ben ervan overtuigt dat jij alles al in je hebt om jouw doelen te behalen. Om gezond en energiek te zijn, met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel en te leven vanuit vertrouwen. 

Vanuit deze overtuiging is in 2017 mijn eigen praktijk ontstaan. Mijn jarenlange zoektocht naar geluk, energie en zelfvertrouwen en ervaring in mijn eigen praktijk zorgen ervoor dat ik jou optimaal kan coachen en begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren tientallen cliënten mogen begeleiden en coachen. Elk traject is uniek en het is telkens weer zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan de transformatie die iemand ondergaat. Ik prijs mezelf erg gelukkig en zie het als een voorrecht dat ik daar een deel van mag uitmaken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik vertel je er hier meer over: jouw voedingsdeskundige en leefstijlcoach.

Geverifieerd door ExactMetrics