De Vitaliteit Podcast
De Vitaliteit Podcast
#55 Een goede start is het halve werk: een positieve, intentionele ochtendroutine
Loading
/

Ik kwam van de week iemand in de sportschool tegen en hij zei ‘’jij bent ook zo’n ochtendsporter hé? Ik zie jou eigenlijk nooit in de avond.’’ En ik dacht bij mezelf: Ja, 100%! Die vraag van hem zette mij aan het denken over mijn ochtenden. Ochtenden voelen voor mij echt als een heilig moment van de dag. Elke ochtend voelt als een nieuw, vers begin. Waarop je elke dag weer opnieuw de kans krijgt om de toon te zetten. Elke dag voelt voor mij als een cadeautje. Zeker post burn-out, nu ik elke dag weer wakker met energie, positiviteit, een goed humeur en een dankbaar hart. Dat is lang anders geweest. 

Ik start mijn ochtenden dus het liefst intentioneel, in beweging en voor mezelf. Vandaag wil ik je meenemen in hoe je zo’n moment voor jezelf kunt nemen en invullen. Wat kun jij doen, ongeacht hoe druk jouw leven is met kinderen, huisdieren, partner, werk, etc. om je dag intentioneel en met een boost te beginnen? Zodat jij ook op een goede manier de toon kan zetten voor de rest van je dag!  

Vind je deze aflevering en De Vitaliteit Podcast leuk? Laat dan zeker even een review achter en vergeet niet dit kanaal te volgen zodat je geen enkele aflevering mist :-).

Veel luisterplezier!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lisa-huiskamp/

E-book In 5 stappen naar een gezonde en vitale werkomgeving: www.thebodypractice.nl/in-5-stappen

Kennismaken? www.thebodypractice.nl/kennismaken

#55 Een goede start is het halve werk: een positieve, intentionele ochtendroutine
Geverifieerd door ExactMetrics