Jij hebt de touwtjes in handen voor jouw energie, geluk en gezondheid !

Als voedingsdeskundige in Den Bosch help ik jou de regie terug te nemen over je eigen energie, geluk en gezondheid. We willen allemaal een gezond, energiek en fit lichaam. Je wilt lekker in je vel zitten en met een glimlach naar jezelf kijken in de spiegel. Niet gelijk buiten adem zijn als je de trap oprent of een sprintje trekt om de bus te halen. Je wilt optimaal kunnen genieten van het leven in een gezond, energiek en fit lichaam. Wat als ik je vertel dat je alles al in je hebt om dit te bereiken?

Leer stoppen met:

🚫 Jezelf verliezen in eten

🚫 Overeten en emotie-eten

🚫 Twijfelen en onzeker zijn over wat je wel en niet mag eten

🚫 Jezelf straffen voor iets wat je hebt gegeten of gedronken

🚫 Alle ballen hooghouden

🚫 Je tegenhouden door negatieve gedachten

🚫 Je laten leiden door anderen

🚫 Onzeker zijn

🚫 Je niet goed voelen over jezelf

🚫 Niet in je eigen kracht staan

Wat gaat een voedingsdeskundige jou brengen?

✨ Je lichaam voeden in plaats van vullen

✨ Leren vertrouwen in je eigen (eet)keuzes

✨ Controle over je gedachten

✨ Een positieve mindset

✨ Leren leven vanuit (zelf)vertrouwen

✨ Durven vertrouwen op je passie en je potentie

✨ Leer je lichaam te bewegen vanuit liefde voor jezelf

✨ Ga van (werk)stress naar flow en ontspanning

✨ Een goede nachtrust

✨ Met een glimlach naar jezelf kijken in de spiegel

✨ Een lichaam in balans dat bruist van energie

voedingsdeskundige Den Bosch the body practice
Lisa: jouw voedingsdeskundige in Den Bosch

Hi, welkom en leuk dat je er bent!

Ik ben Lisa, jouw leefstijlcoach en voedingsdeskundige in Den Bosch, oprichtster van The Body Practice.  Ik ben ervan overtuigt dat jij alles al in je hebt om jouw doelen te behalen. Om gezond en energiek te zijn, met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel en te leven vanuit vertrouwen. 

Vanuit deze overtuiging is in 2017 mijn eigen praktijk ontstaan. Mijn jarenlange zoektocht naar geluk, energie en zelfvertrouwen en ervaring in mijn eigen praktijk zorgen ervoor dat ik jou optimaal kan coachen en begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren tientallen cliënten mogen begeleiden en coachen. Elk traject is uniek en het is telkens weer zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan de transformatie die iemand ondergaat. Ik prijs mezelf erg gelukkig en zie het als een voorrecht dat ik daar een deel van mag uitmaken.

Drie pijlers als basis voor coaching

In mijn coaching en begeleiding maak ik gebruik van drie pijlersvoeding, beweging en balans. Hiermee doorloop ik samen met jou alle facetten in een leefstijl die van belang zijn om lekker in je vel te zitten, energie te hebben en met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel. Mede hierdoor is elk traject uniek en ben je bij mij aan het goede adres.

Wat kun je verwachten van voedingsdeskundige The Body Practice?​

💫 12 weken persoonlijke begeleiding

💫 5 op-maat-gemaakte voedingsschema’s afgestemd op jouw wensen en behoefte. Jouw gezinssituatie neem ik hier ook in mee.

💫 6 coachingssessies á 45-60 minuten (inclusief intake). De sessies zijn online en offline mogelijk en om de twee weken in te plannen.

💫 Wekelijks contact via e-mail of whatsapp

💫  Digitale handboeken met informatie over leefstijl-gerelateerde onderwerpen: voeding, beweging, stress, ontspanning en mindset.

💫  Thuisopdrachten waarmee jij zelf stappen kan zetten richting die gezonde, energieke en fitte zelf die in jou zit.

Voor een investering van € 52,- per week in JEZELF ligt jouw geluk en gezondheid binnen handbereik. Zet jouw gelukkige, gezonde en energieke zelf niet langer on hold. JIJ VERDIENT ZOVEEL MEERIk vind het belangrijk om een klik te hebben met mijn cliënten. We gaan toch 12 weken met elkaar aan de slag ;-). Daarom plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit kan gewoon telefonisch of via videobellen. Je kan me jouw vragen stellen en we kunnen vast met elkaar kennismaken.

Dus ben jij er klaar voor om die waardevolle stap te zetten? Je weet dat je het verdient en dat het tijd is, toch ;-)? Je kunt het gesprek om kennis te maken eenvoudig zelf inplannen en dan hoop ik je binnenkort te spreken!

Tot snel 🙂

Geverifieerd door ExactMetrics