Deze choco kokos bites hebben het niet lang volgehouden in mijn koelkast kan ik je vertellen haha. Wat vind jij van de combinatie chocolade met kokos? Vroeger hield ik er absoluut niet van, maar tegenwoordig kan ik de smaakcombinatie wel waarderen. Tijd voor jou om ze ook te proberen!
Laatst maakte ik deze Lion repen en voor dit recept moest ik chocolade smelten. Ik had nog wat gesmolten chocolade over en besloot hier een lekker nieuw receptje mee te maken. Zo zijn deze heerlijke bites ontstaan! Heerlijk voor ‘s avonds op de bank met een kopje thee.
Choco kokos bites
Ingrediƫnten
- 1 reep pure chocolade (85%)
- 1 handje kokossnippers
- 1 eetlepel kokosolie
- 30 gram hazelnoten
Zo maak je het
Smelt de chocolade en kokosolie au bain-marie in een pan. Voeg de hazelnoten toe. Bekleed een cupcake vorm met bakpapier of 6 cupcake vormpjes. Schep in elke vorm 1 of 2 eetlepels gesmolten chocolade. Maak af met kokossnippers. Zet in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.
Bewaartip: bewaar in een bakje in de koelkast. Invriezen kan ook.