Deze choco kokos bites hebben het niet lang volgehouden in mijn koelkast kan ik je vertellen haha. Wat vind jij van de combinatie chocolade met kokos? Vroeger hield ik er absoluut niet van, maar tegenwoordig kan ik de smaakcombinatie wel waarderen. Tijd voor jou om ze ook te proberen!

Choco kokos bites

Laatst maakte ik deze Lion repen en voor dit recept moest ik chocolade smelten. Ik had nog wat gesmolten chocolade over en besloot hier een lekker nieuw receptje mee te maken. Zo zijn deze heerlijke bites ontstaan! Heerlijk voor ‘s avonds op de bank met een kopje thee.

Choco kokos bites

Ingrediƫnten

  • 1 reep pure chocolade (85%)
  • 1 handje kokossnippers
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 30 gram hazelnoten

Zo maak je het

Smelt de chocolade en kokosolie au bain-marie in een pan. Voeg de hazelnoten toe. Bekleed een cupcake vorm met bakpapier of 6 cupcake vormpjes. Schep in elke vorm 1 of 2 eetlepels gesmolten chocolade. Maak af met kokossnippers. Zet in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.

Bewaartip: bewaar in een bakje in de koelkast. Invriezen kan ook.

The Body Practice Lifestyle
The Body Practice Lifestyle
The Body Practice Lifestyle
The Body Practice Lifestyle: 37 recepten voor het hele jaar.
Choco kokos bites
Geverifieerd door ExactMetrics