Choco kokos bites

Laatst maakte ik deze Lion repen (binnenkort ook op mijn website te vinden) en voor dit recept moest ik chocolade smelten. Ik had nog wat gesmolten chocolade over en besloot hier een lekker nieuw receptje mee te maken. Zo zijn de choco kokos bites ontstaan! Heerlijk voor ‘s avonds op de bank met een kopje thee.

Choco kokos bites

Ingredi├źnten

  • 1 reep pure chocolade (85%)
  • 1 handje kokossnippers
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 30 gram hazelnoten

Zo maak je het

Smelt de chocolade en kokosolie au bain-marie in een pan. Voeg de hazelnoten toe. Bekleed een cupcake vorm met bakpapier of 6 cupcake vormpjes. Schep in elke vorm 1 of 2 eetlepels gesmolten chocolade. Maak af met kokossnippers. Zet in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.

Bewaartip: bewaar in een bakje in de koelkast. Invriezen kan ook.

Choco kokos bites