‘Alles wat je aandacht geeft groeit’

Geef jij aandacht aan de juiste dingen?

Ik geloof heel erg in het principe ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. Dit komt doordat ik heb ervaren hoe dit principe zowel v贸贸r als tegen me kan werken. Jarenlang heeft het tegen me gewerkt. Heb ik teveel aandacht besteed aan de ‘verkeerde’ dingen. Tegenwoordig laat ik dit principe alleen nog maar v贸贸r me werken. En wauw, wat ontstaan er dan mooie dingen zeg!

Ben je benieuwd:

馃挮 hoe dit principe werkt?

馃挮 hoe ik het nu inzet?

馃挮 en hoe jij het v贸贸r je kan laten werken?

Ik vertel je er alles over in deze video.

Weet jij hoe je dit principe kunt inzetten zodat jij energiek, gezond en gelukkig door het leven kan? Zodat jij met een glimlach naar jezelf kan kijken in de spiegel? Ik ben ervan overtuigt dat jij ALLES al in je hebt om dit te bereiken. Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach kan ik jou hierbij helpen.

[VIDEO] Alles wat je aandacht geeft groeit
Geverifieerd door ExactMetrics