Voedingsadvies Den Bosch

The Body Practice voor voedingsadvies Den Bosch

Voor voedingsadvies Den Bosch ben je bij The Body Practice aan het goede adres. Voeding speelt een belangrijke rol in een gezonde leefstijl. We willen ons allemaal fit, energiek en fijn voelen en daar is voeding onlosmakelijk mee verbonden. Omdat elk lichaam uniek is betekent gezonde voeding voor iedereen iets anders. Wat voor iemand ander goed werkt, hoeft niet te gelden voor jouw lichaam. Ontdek zelf wat wel en niet werkt voor jouw lichaam en streef naar een zo gezond mogelijk lichaam met voedingsadvies van The Body Practice.

Wat betekent voedingsadvies bij The Body Practice?

Ik, Lisa Huiskamp, geloof niet in een one size fits all simpelweg omdat elk lichaam uniek is. We weten inmiddels veel over hoe ons lichaam werkt, maar lang nog niet genoeg om iedereen in goede gezondheid te kunnen laten leven. De juiste voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Tegenwoordig wordt het ons echter niet makkelijk gemaakt om de juiste voedingskeuzes te maken door het overmatige aanbod aan voeding rijk aan ongezonde vetten, geraffineerde suikers en andere toevoegingen. Daarom wil ik je graag een helpende hand bieden. Samen komen we erachter wat werkt voor jouw lichaam en hoe je op een fijne en makkelijke manier aan je doelen kunt werken. Zonder maaltijdvervangers, diëten en andere poespas. Gewoon lekker en gevarieerd. Laten we van elke maaltijd een feestje maken!

Lees alvast meer over mijn werkwijze. Voor een optimale gezondheid is voldoende lichaamsbeweging en de juiste balans minstens zo belangrijk als voeding. Ook hierin kan ik je helpen!

Dus ben je op zoek naar voedingsadvies in Den Bosch? Kom dan eens vrijblijvend en gratis met mij kennismaken. Ik ontvang je graag in mijn praktijk zodat we onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers (wel gezond natuurlijk 😉 ) met elkaar kunnen kennismaken. Liever eerst even mailen of bellen? Dat kan via info@thebodypractice.nl of 06 – 12 83 25 82. Ik kijk er naar uit iets van je te horen! En vergeet niet om de succesverhalen te lezen van mijn cliënten.

Geverifieerd door ExactMetrics