Gezond en fit blijven op vakantie kan een uitdaging zijn. Maar hoe zit het met de reis naar je bestemming toe? Vaak krijg ik de vraag wat je het beste kunt eten en drinken in de auto of het vliegtuig naar je bestemming toe. Ik heb er een video over gemaakt met mijn 3 beste tips. Ik pas deze tips elke vakantie weer toe en hierdoor hoef ik me nooit druk te maken over de reis.

Zo ga je gezond op reis naar je vakantiebestemming

Laat me vooral weten of de tips jou hebben kunnen helpen! Heb jij bepaalde gewoontes die jou ervan weerhouden om je energiek en fit te voelen? Word jij tegengehouden door bijvoorbeeld eetbuiten, negatieve gedachten over jezelf of ben je niet blij met wat je in de spiegel ziet? Ik ben ervan overtuigt dat jij ALLES al in je hebt om hiermee af te rekenen. Zodat jij energiek, gezond en gelukkig door het leven kan gaan en met een glimlach naar jezelf kan kijken in de spiegel. Ik vertel je graag wat ik als voedingsdeskundige en leefstijlcoach voor jou kan betekenen.

[VIDEO] Gezond op reis naar je bestemming
Geverifieerd door ExactMetrics