Hoe krijg ik meer wilskracht? Wens jij weleens dat je meer wilskracht hebt zodat je wel de discipline kan opbrengen om voor het werk te gaan sporten, dat stukje taart af te slaan of nee te zeggen tegen een tweede glas wijn? Dan heb ik goed nieuws voor je…

Wist je dat je wilskracht kunt trainen? Iedereen heeft wilskracht. Het is aangeboren en zit in onze genen. In de video van vandaag geef ik je 5 praktische tips waarmee je meer wilskracht creëert zodat je jouw dromen kan najagen en kan behalen.

Hoe krijg ik meer wilskracht?

Heb jij bepaalde gewoontes die jou ervan weerhouden om je energiek en fit te voelen? Word jij tegengehouden door bijvoorbeeld eetbuiten, negatieve gedachten over jezelf of ben je niet blij met wat je in de spiegel ziet? Ik ben ervan overtuigt dat jij ALLES al in je hebt om hiermee af te rekenen. Zodat jij energiek, gezond en gelukkig door het leven kan gaan en met een glimlach naar jezelf kan kijken in de spiegel. Ik vertel je graag wat ik als voedingsdeskundige en leefstijlcoach voor jou kan betekenen.

[VIDEO] Hoe krijg ik meer wilskracht?
Geverifieerd door ExactMetrics