De zomer is officieel begonnen, heerlijk! We hebben gelukkig al een aantal warme zomerse weken achter de rug. Ik hoop dat ons nog veel meer zomerse dagen te wachten staan. Vandaag geef ik je 3 tips om gezond en fit de zomer door te komen.

Wil je na de zomer in 12 weken weer van jouw vakantiekilo’s af? Dan is mijn persoonlijke begeleiding misschien wel iets voor je. Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach begeleid en coach ik bij het behalen van jouw doelen. Ik ben ervan overtuigd dat jij alles al in je hebt om deze te behalen. Je kunt gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek met me inplannen zodat we eens met elkaar kunnen kennismaken. En vergeet ook niet om de succesverhalen te lezen. Hier vertellen cliĆ«nten wat zij met mijn begeleiding hebben bereikt. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

[VIDEO] Zo kom je gezond en fit de zomer door
Geverifieerd door ExactMetrics