Online training ‘Even op adem komen’

Categorieën: Online training
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

De training ‘Even op adem komen’ bestaat uit drie korte, inhoudelijke masterclasses. Je kunt ze volledig online en prima los van elkaar bekijken. De masterclasses zijn super laagdrempelig & hands-on met veel praktische tips en tricks die je morgen al kunt toepassen voor minder stress (van je mailbox), minder werkdruk en een betere privé-werkbalans.

In de masterclasses worden drie onderwerpen behandeld die zorgvuldig zijn samengesteld, op basis van marktonderzoek: 

📨 Minder stress van je mailbox

⚖️ Een goede privé-werkbalans

🤯 Hoe om te gaan met werkdruk

Daarnaast bevat de online training een online coachsessie van vitaliteitexpert en leefstijlcoach Lisa van The Body Practice. Tijdens de coachsessie ontvang je tips en adviezen afgestemd op jouw persoonlijke situatie met betrekking tot de drie onderwerpen. De sessie plan je in overleg samen met Lisa in.

Om de online training te volgen heb je een account nodig zodat je kan inloggen in je gepersonaliseerde online omgeving. Daar kun je de masterclasses volgen en jouw voortgang bijhouden, Je kunt bij het aanschaffen van de training een account maken zodat je na aankoop direct kunt starten. 

Online training ‘Even op adem komen’
Toon meer

Wat wil je leren?

  • Minder stress van je mailbox
  • Een goede privé-werkbalans
  • Beter leren omgaan met werkdruk

Cursus inhoud

Minder stress door je mailbox
Na deze masterclass weet je hoe je jouw mailbox beter kunt beheren en hoe productiever in plaats van drukker en meer gestrest wordt van je mailbox.

  • Masterclass: Minder stress voor je mailbox
    30:57

Een goede privé-werkbalans
Na deze masterclass herken jij de signalen van een verstoorde privé-werkbalans en weet je hoe je deze weer in balans kan brengen op een manier die bij je past.

Hoe om te gaan met werkdruk?
Na deze masterclass weet je waar je werkdruk vandaan komt en welke strategieën je kan toepassen om er beter mee om te gaan.

30 minuten online coaching
Na het afronden van de masterclasses word je 30 minuten online gecoacht door Lisa van The Body Practice op de onderwerpen uit de online training. Je ontvangt tips en adviezen afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling