Ik weet het nog goed.. Jaren geleden hoe ik verdwaald door de supermarkt heen kon dwalen. Ik wilde zo graag de juiste keuzes maken, goed voor mijn lichaam zorgen en gezonde boodschappen doen. Maar wat ik met name voelde, was onzekerheid.

Onzeker over waar ik op moest letten. Calorieën per portie, hoeveelheid suikers of vetten?

En dan nog al die ingrediëntenlijsten met ingrediënten die me volledig onbekend waren. Emulgator, glucose-fructosestroop, E22, E500, conserveermiddelen, difosfaat. Noem maar op.

weet wat je eet

Boodschappen doen was een uitdaging.

Het vergelijken van de vele verschillende granola ’s, cruesli ’s en muesli ’s. Het grote aanbod aan snacks en tussendoortjes. Verschillende type brood: meergranenbrood, volkoren of toch tijger bruin?

Het was behoorlijk stressvol en ik wist niet waar ik goed aan deed.

 Totdat…

..ik er klaar mee was.

De tijd van supermarkt stress en onzekerheid is GELUKKIG voorbij.

Een opleiding tot voedingsdeskundige, veel research en jaren ervaring in mijn eigen praktijk hebben mij hierbij geholpen.

En ik bedacht me dat als ik hier jarenlang tegen aan ben gelopen dat ik vast niet de enige ben. Toch? En waarom zou ik anderen nog moeilijk laten doen als ik ze kan helpen?

En zo is Weet wat je eet ontstaan. Ik heb al mijn kennis en ervaring als voedingsdeskundige gebundeld in 1 praktisch en simpel programma. Voor jou.  

weet wat je eet

Wat kun je verwachten van Weet wat je eet?

e-nummers checklist

4 LESSEN

Les 1 De 5 meest voorkomende valkuilen

Les 2 Hoe lees je een ingrediëntenlijst?

Les 3 Hoe lees je een voedingswaardetabel?

Les 4 Wat zeggen keurmerken over een product?

💫 BONUS: Zo lees je een etiket!

En verder….

☝🏼 Elke les een opdracht die je direct gaat helpen als je in de supermarkt bent

☝🏼 7 checklists die je met je mee kan nemen naar de supermarkt waaronder: het Verborgen Suiker lijstje, E-nummers en Vuistregels ingrediëntenlijst

☝🏼 Aanbevolen producten lijst

e-nummers checklist

Wie is Lisa, jouw voedingsdeskundige en leefstijlcoach in Den Bosch

Hi, welkom en leuk dat je er bent!

Ik ben Lisa, jouw leefstijlcoach en voedingsdeskundige in Den Bosch, oprichtster van The Body Practice.  Ik ben ervan overtuigt dat jij alles al in je hebt om jouw doelen te behalen. Om gezond en energiek te zijn, met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel en te leven vanuit vertrouwen. 

Vanuit deze overtuiging is in 2017 mijn eigen praktijk ontstaan. Mijn jarenlange zoektocht naar geluk, energie en zelfvertrouwen en ervaring in mijn eigen praktijk zorgen ervoor dat ik jou optimaal kan coachen en begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren tientallen cliënten mogen begeleiden en coachen. Elk traject is uniek en het is telkens weer zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan de transformatie die iemand ondergaat. Ik prijs mezelf erg gelukkig en zie het als een voorrecht dat ik daar een deel van mag uitmaken.

leefstijlcoach den bosch