Jij hebt de touwtjes in handen voor jouw energie, geluk en gezondheid

We leven in een samenleving die veel van ons vraagt. We hebben een druk sociaal leven, een veeleisende baan, een gezin met kinderen, hobby’s te onderhouden. Kortom, veel ballen hoog te houden. Als leefstijlcoach in Den Bosch zie ik steeds vaker dat cliënten moeite hebben om en worstelen met het hooghouden van alle ballen.

Leer stoppen met:

🚫 Alle ballen hooghouden

🚫 Jezelf tegenhouden door negatieve gedachten

🚫 Je laten leiden door anderen

🚫 Jezelf verliezen in eten

🚫 Overeten en emotie-eten

🚫 Twijfelen en onzeker zijn over wat je wel en niet mag eten

🚫 Jezelf straffen voor iets wat je hebt gegeten of gedronken

🚫 Onzeker zijn

🚫 Je niet goed voelen over jezelf

🚫 Niet in je eigen kracht staan

Wat gaat een leefstijlcoach jou brengen?

Controle over je gedachten

✨ Een positieve mindset

✨ Leren leven vanuit (zelf)vertrouwen

✨ Durven vertrouwen op je passie en je potentie

✨ Je lichaam voeden in plaats van vullen

✨ Leer je lichaam te bewegen vanuit liefde voor jezelf

✨ Ga van (werk)stress naar flow en ontspanning

✨ Een goede nachtrust

✨ Een lichaam in balans dat bruist van energie

Wie is Lisa, jouw leefstijlcoach in Den Bosch?

Hi, welkom en leuk dat je er bent!

Ik ben Lisa, jouw leefstijlcoach en voedingsdeskundige in Den Bosch, oprichtster van The Body Practice.  Ik ben ervan overtuigt dat jij alles al in je hebt om jouw doelen te behalen. Om gezond en energiek te zijn, met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel en te leven vanuit vertrouwen. 

Vanuit deze overtuiging is in 2017 mijn eigen praktijk ontstaan. Mijn jarenlange zoektocht naar geluk, energie en zelfvertrouwen en ervaring in mijn eigen praktijk zorgen ervoor dat ik jou optimaal kan coachen en begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren tientallen cliënten mogen begeleiden en coachen. Elk traject is uniek en het is telkens weer zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan de transformatie die iemand ondergaat. Ik prijs mezelf erg gelukkig en zie het als een voorrecht dat ik daar een deel van mag uitmaken.

leefstijlcoach den bosch
Lisa: jouw leefstijlcoach in Den Bosch

Drie pijlers als basis voor leefstijlcoaching

In mijn coaching en begeleiding maak ik gebruik van drie pijlers: voeding, beweging en balans. Hiermee doorloop ik samen met jou alle facetten in een leefstijl die van belang zijn om lekker in je vel te zitten, energie te hebben en met een glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel. Mede hierdoor is elk traject uniek en ben je bij mij aan het goede adres.

Wat kun je verwachten van een leefstijlcoachingstraject bij The Body Practice?

💫 12 weken persoonlijke begeleiding

💫 5 op-maat-gemaakte voedingsschema’s afgestemd op jouw wensen en behoefte. Jouw gezinssituatie neem ik hier ook in mee.

💫 6 coachingsessies á 45-60 minuten (inclusief intake). De sessies zijn online en offline mogelijk en om de twee weken in te plannen.

💫 Wekelijks contact via e-mail of whatsapp

💫  Digitale handboeken met informatie over leefstijl-gerelateerde onderwerpen: voeding, beweging, stress, ontspanning en mindset.

💫  Thuisopdrachten waarmee jij zelf stappen kan zetten richting die gezonde, energieke en fitte zelf die in jou zit.

Voor een investering van € 52,-  per week in JEZELF ligt jouw geluk en gezondheid binnen handbereik. Zet jouw gelukkige, gezonde en energieke zelf niet langer on hold. JIJ VERDIENT ZOVEEL MEERIk vind het belangrijk om een klik te hebben met mijn cliënten. We gaan toch 12 weken met elkaar aan de slag ;-). Daarom plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit kan gewoon telefonisch of via videobellen. Je kan me jouw vragen stellen en we kunnen vast met elkaar kennismaken.

Dus ben jij er klaar voor om die waardevolle stap te zetten? Je weet dat je het verdient en dat het tijd is, toch ;-)? Je kunt het gesprek om kennis te maken eenvoudig zelf inplannen en dan hoop ik je binnenkort te spreken!

Tot snel :-)!